Piškotki

Vrste piškotkov, ki jih uporablja to spletno mesto:

Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletnem mestu in njegovo uporabo. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali, na primer glasovanje za grafiko.

Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletnega mesta, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo zgolj za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki zagotavljajo storitve, kot je na primer ogled videoposnetka. Ti piškotki si zapomnijo tudi individualne spremembe velikosti pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagajate sami. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Hvala, ker življenje delate lepo.

Spoznajte, kako lahko z majhnimi koraki že danes poskrbite, da bo tudi vaše življenje po upokojitvi lepo, bogato in izpolnjujoče.